Un bloc din Ploieşti a fost evacuat după ce locatarii au simţit un miros înţepător. Anunţul ISU - FOTO

Locatarii evacuaţi dintr-un bloc din Ploieşti din cauza unui miros înţepător se pot întoarce acasă. Nu au fost identificate substanţe periculoase.

435 afișări
Imaginea articolului Un bloc din Ploieşti a fost evacuat după ce locatarii au simţit un miros înţepător. Anunţul ISU - FOTO

Un bloc din Ploieşti a fost evacuat după ce locatarii au simţit un miros înţepător

ISU Prahova a anunţat că echipa de cercetare chimică, biogică, nucleară a făcut măsurătorile, stabilind că aerul are o calitate normală.

 

„Nu au fost identificate substanţe periculoase. Locatarii pot intra în siguranţă în locuinţe”, spun pompierii.

Un bloc din Ploieşti a fost evacuat după ce locatarii au simţit un miros înţepător

Un bloc de locuinţe din Ploieşti a fost evacuat după ce oamenii au sesizat un miros înţepător. Sursa mirosului nu este deocamdată cunoscută, dar oamenii sunt scoşi preventiv din imobil.

Potrivit ISU Prahova, pompierii prahoveni au fost chemaţi să intervină la un bloc de locuinţe cu patru etaje din Ploieşti, unde se simte un miros înţepător.

Potrivit pompierilor, mirosul se simte la parter şi la etajul întâi, iar mai mulţi locatari au ieşit preventiv din bloc.

„Măsurătorile efectuate cu detectorul multigaz au indicat valori normale. Preventiv va fi evacuat tot blocul”, au spus reprezentanţii ISU Prahova.

Sursa mirosului înţepător nu este cunoscută, însă există informaţii potrivit cărora a fost împrăştiată o substanţă.

La blocul respectiv se deplasează şi un microbuz şi o autospecială de transport personal şi victime multiple pentru a veni în sprijinul oamenilor evacuaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici