Un braşovean care şi-a „vândut“ soţia pe Internet a fost arestat

Un braşovean de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru proxenetism după ce şi-a oferit propria soţie pentru servicii sexuale, pe internet, postând anunţuri pe pagini de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3377 afișări
Imaginea articolului Un braşovean care şi-a „vândut“ soţia pe Internet a fost arestat

Un braşovean care şi-a „vândut“ soţia pe internet a fost arestat

Poliţiştii braşoveni s-au autosesizat în acesta caz încă din data de 3 ianuarie, după ce au văzut un anunţ pe o pagină de socializare prin care se ofereau servicii sexuale. După mai multe luni de filaj, oamenii legii au constatat că bărbatul îşi „vindea“ propria soţie pe internet contra unor sume de bani.

Purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, a declarat joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Serviciului Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic, cu sprijin tehnic din partea structurilor de specialitate, au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului în vârstă de 38 de ani, de unde au ridicat mai multe bunuri care pot fi probe ]n dosar.

Potrivit anchetatorilor, clienţii racolaţi pe internet de bărbat erau cei care propuneau locul de întâlnire, pentru ca astfel să fie mai greu de găsit.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, apoi magistraţii Judecătoriei Braşov au emis, pe numele bărabtului, un mandat de arestare preventivă pentru proxenetism.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici