Un cangur fugărit de copii în Arad a fost prins de poliţişti, însă a murit în maşina unui agent: "Cel mai probabil a murit pe fondul stresului şi al oboselii"

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare din Arad au intervenit, marţi după-amiază, pentru capturarea unui cangur care era fugărit de mai mulţi copii, în zona Gării Aradul Nou din oraş, animalul murind în maşina unui agent înainte de a fi predat Poliţiei Locale.

3537 afișări
Imaginea articolului Un cangur fugărit de copii în Arad a fost prins de poliţişti, însă a murit în maşina unui agent: "Cel mai probabil a murit pe fondul stresului şi al oboselii"

Un cangur fugărit de copii în Arad a fost prins de poliţişti, însă a murit în maşina unui agent:"Cel mai probabil a murit pe fondul stresului şi al oboselii"

Locuitori din cartierul Aradul Nou au solicitat Poliţiei Locale Arad să intervină pentru capturarea unui cangur care era fugărit de un grup de copii, în zona staţiei CFR din cartier, animalul fiind prins în cele din urmă de către agenţii Poliţiei Transporturi Feroviare, întrucât ajunse pe liniile de tren.

Directorul Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că imediat după primirea solicitării a trimis un echipaj pentru capturarea animalului.

"Apelul părea o glumă, era greu de crezut şi pentru noi că un cangur este fugărit de copii. Femeia care a sunat era însă deosebit de insistentă şi ne-am deplasat la faţa locului, incidentul fiind confirmat de către poliţiştii noştri. Din păcate, am găsit animalul mort în portbagajul maşinii unui agent de la Poliţia Transporturi Feroviare", a declarat Viorica Graur.

Ea a spus că echipajul său urma să preia animalul pentru a fi transportat la Centrul pentru câini fără stăpân, pentru a fi îngrijit până la găsirea proprietarului. În cele din urmă, a fost preluat cadavrul, care urmează să fie îngropat.

"Cel mai probabil a murit pe fondul stresului şi al oboselii", consideră şeful Poliţiei Locale.

Poliţiştii încearcă să afle cui aparţinea animalul, bănuind că acesta a scăpat din curtea unei case din zona Gării Aradul Nou. Ei nu exclud nici ipoteza ca animalul să fi sărit dintr-un vagon care a trecut prin gară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici