Video Un club bucureştean a fost distrus de un incendiu

Un club bucureştean a ars în întregime, în noaptea de miercuri spre joi, din cauze deocamdată necunoscute, pentru stingerea flăcărilor, extinse pe o suprafaţă de peste două mii de metri pătraţi, fiind necesară intervenţia a 11 autospeciale ale pompierilor.

2 afișări

"Pompierii au fost anunţaţi, în jurul orei 3:05, că un club din sectorul 2 al Capitalei - clubul Fratelli - a luat foc. Pomierii sosiţi la faţa locului au găsit flăcări de peste patru metri înălţime, extinse pe mai mult de două mii de metri pătraţi, iar înainte ca aceştia să înceapă să intervină, acoperişul imobilului s-a prăbuşit. Probabil, incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere", a declarat pentru MEDIAFAX, joi dimineaţă, maiorul Cătălin Eftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu nouă autospeciale cu apă şi spumă, una pentru descarcerare şi o autoscară.

"Incendiul a fost localizat dar, dată fiind amploarea focului şi suprafaţa pe care acesta s-a extins, nu se poate estima în cât timp va fi lichidat. Un lucru este cert: până în prezent, nu au fost îînregistrate victime şi nu mai există pericolul extinderii incendiului", a adăugat maiorul Eftene.

Cauzele producerii incendiului şi valoarea pagubelor urmează să fie stabilite în cadrul unei anchete la care vor participa şi poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici