Un club din Sectorul 4, închis din cauza neregulilor grave depistate. Oamenii legii au dat amenzi de peste 120.000 lei

Activitatea unui club a fost suspendată în urma unor controale ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4 la cluburile de pe raza sectorului, oamenii legii aplicând amenzi în cuantum de 126.000 de lei, a anunţat Primăria Sectorului 4.

3523 afișări
Imaginea articolului Un club din Sectorul 4, închis din cauza neregulilor grave depistate. Oamenii legii au dat amenzi de peste 120.000 lei

Un club din Sectorul 4, închis din cauza neregulilor grave depistate. Oamenii legi au dat amenzi de peste 120.000 lei (Imagine: shemazing.net)

"Acţiune de amploare în noaptea de sâmbătă spre duminică în cluburile şi barurile din Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti. Echipe ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, formate din inspectori ai Serviciului Control Comercial şi agenţi locali, au verificat cluburile care îşi desfăşoară activitatea pe raza Sectorului 4. În urma deficienţelor constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi au vizat comercializarea produselor cu termen expirat , lipsa afişării preţurilor precum şi consumul de produse din tutun în incinta localurilor. Mai mult, pe lângă amenzile aplicate, pentru un club s-a dispus măsura complementară de suspendare a activităţii, ca urmare a neregulilor grave depistate", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4, remis duminică MEDIAFAX.

Acţiunile vor continua în perioada următoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici