Video Un tânăr a murit după ce o maşină, în care erau şi patru copii, s-a răsturnat în judeţul Vâlcea

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a murit şi un altul a ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă noaptea, pe Drumul Naţional 7, în staţiunea vâlceană Călimăneşti, în maşină fiind în total şase persoane printre care patru minori.

1576 afișări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 7, la intrarea dinspre Râmnicu Vâlcea în staţiunea Călimăneşti, şoferul fiind băut.

"Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 7, la Călimăneşti - Seaca, km 189. Autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, o persoană a decedat, una este grav rănită, iar trei dintre minori sunt răniţi uşor. Se efectuează cercetări la faţa locului şi pentru stabilirea identităţii decedatului", a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Popescu.

Potrivit poliţiştilor, principala cauză pentru producerea accidentului ar fi viteza, asociată cu faptul că şoferul consumase băuturi alcoolice. El nu deţine nici permis de conducere, pe nu numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici