Un consilier acuză greşeli în broşura „O sută de personalităţi bucureştene”: Năstase apare numărul 2/ Deputat PSD, printre simboluri

Consilierul general Cătălin Deaconescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Primăria Capitalei a plătit 130.000 lei unei firme pentru a tipări o broşură împărţită turiştilor, în care apar mai multe greşeli, între care cea care arată că Ilie Năstase a fost de două ori numărul 2 mondial.

1234 afișări
Imaginea articolului Un consilier acuză greşeli în broşura „O sută de personalităţi bucureştene”: Năstase apare numărul 2/ Deputat PSD, printre simboluri

Un consilier acuză greşeli în broşura „O sută de personalităţi bucureştene”: Năstase apare numărul 2

„Primăria Capitalei, prin Administraţia Monumentelor a plătit 130.000 de lei unei firme din Galaţi pentru a tipări o broşură, în care apare o greşeală impardonabilă în ceea ce priveşte performanţa lui Ilie Năstase, în care se specifică faptul că a fost de două ori numărul doi Mondial, iar în realitate a fost numărul unu. 

Iar trecerea lui Bacalbaşa în această broşură a personalităţilor bucureştene iar este o greşeală, pentru că Bacalbaşa doar a studiat în Bucureşti, însă el a activat la Galaţi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălin Deaconescu, consilier PNL.

Este vorba despre broşura "O sută de personalităţi bucureştene", tipărită de Administraţia Monumentelor, pentru turişti.

În această publicaţie, medicul şi politicianul Nicolae Bacalbaşa (deputat PSD) este notat drept bucureştean, deşi el provine din Galaţi. Totodată, fostul tenisman Ilie Năstase este trecut în broşură drept „un fost jucător profesionist de tenis de câmp. A fost numărul doi mondial de două ori”.

În realitate, Ilie Năstase a fost numărul unu mondial.

Potrivit anunţului pe SEAP, publicat pe Facebook de Cătălin Deaconescu, Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic a plătit 127.350,00 lei pentru 25.000 de broşuri.

Contactaţi de MEDIAFAX pentru un punct de vedere, până la momentul publicării ştirii, reprezentanţii Primăriei Capitalei nu au furnizat un răspuns.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici