Un constănţean avea în casă, ilegal, o armă letală de vânătoare, de calibrul 12 milimetri

  • Poliţiştii au găsit, sâmbătă, în casa unui constănţean o armă letală de vânătoare, de calibrul 12 milimetri, pe care bărbatul ar fi deţinut-o ilegal.
  • Arma ar fi aparţinut unei rude a bărbatului, în prezent decedată.
155 afișări
Imaginea articolului Un constănţean avea în casă, ilegal, o armă letală de vânătoare, de calibrul 12 milimetri

„La data de 17 februarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului de arme. Astfel, au fost efectuate verificări la locuinţa unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Constanţa. Cu această ocazie, a fost identificată o armă letală de vânătoare, de calibrul 12 milimetri, pe care persoana în cauză ar fi deţinut-o ilegal”, anunţă IPJ Constanţa.

Poliţiştii transmit că arma ar fi aparţinut unei rude a bărbatului, în prezent decedată.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea termenului de valabilitate a permisului de armă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici