Un copil de 8 ani şi un bărbat, spulberaţi cu maşina de un şofer beat. Vinovatul a fugit

Un bărbat de 39 de ani şi un copil de 8 ani, care mergeau pe marginea şoselei în localitatea Folteşti din judeţul Galaţi, au fost loviţi, joi, cu maşina de un şofer beat, care a fugit de la locul accidentului, dar a fost găsit şi reţinut de poliţişti.

6923 afișări
Imaginea articolului Un copil de 8 ani şi un bărbat, spulberaţi cu maşina de un şofer beat. Vinovatul a fugit

Un copil de 8 ani şi un bărbat, spulberaţi cu maşina de un şofer beat. Vinovatul a fugit

Potrivit IPJ Galaţi, şoferul a intrat cu maşina în doi pietoni, un bărbat de 39 de ani şi un copil de 8 ani, care mergeau pe marginea şoselei, în localitatea Folteşti.

Una dintre victime i-ar fi cerut şoferului să sune la 112, însă acesta a refuzat şi a fugit de la locul accidentului.

„După aproximativ o oră, poliţiştii l-au identificat pe cel aflat la volanul autoturismului, in persoana unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Folteşti şi au stabilit că, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, acesta ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi acroşat cu partea din faţă a maşinii un bărbat, de 39 de ani şi un minor, de 8 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasau pe marginea dreaptă a părţii carosabile, proiectându-i într-un şanţ”, au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Potrivit poliţiştilor bărbatul era beat şi nu putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere.

În cauză s-a deschis un dosar penal, iar bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau parchet.

El a fost reţinut pentru 24 ore şi a fost dus în arestul poliţiei.

Potrivit IPJ Galaţi, el mai este cercetat într-un alt dosar penal, pentru conducere fără permis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
beat,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici