Un deţinut a atacat preşedintele completului de judecată cu un ciob de sticlă

Un deţinut a încercat, miercuri, să agreseze preşedintele completului de judecată, cu un ciob de sticlă, în timpul unei şedinţe la Judecătoria Aiud, iar apoi s-a tăiat, fiind transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3152 afișări
Imaginea articolului Un deţinut a atacat preşedintele completului de judecată cu un ciob de sticlă

Alba: Un deţinut a atacat la proces preşedintele completului de judecată, cu un ciob de sticlă

Potrivit Curţii de Apel Alba Iulia, miercuri, în timp ce câţiva deţinuţi erau conduşi afară după o şedinţă de judecată de la Judecătoria Aiud, unul dintre deţinuţi l-a atacat pe preşedintele completului de judecată cu un ciob de sticlă.

”Astăzi (miercuri - n.r.), la Judecătoria Aiud, în timpul desfăşurării şedinţei de judecată în cadrul căreia se judecau cauze penale, a avut loc un incident violent provocat de o persoană aflată în stare de deţinere. În concret, această persoană a încercat să agreseze preşedintele completului de judecată, în timp ce se desfăşura operaţiunea de conducere a deţinuţilor în afara sălii de judecată, cu un obiect tăietor/înţepător (ciob de sticlă)”, arată Curtea de Apel Alba Iulia.

După încercarea nereuşită, deţinutul s-a autoagresat cu ciobul de sticlă, provocându-şi leziuni, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital.

Deţinutul respectiv a avut, miercuri, termen de judecată pentru întreruperea pedepsiei.

În acestă cauză cercetările continuă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici