Un elev de 10 ani din Maramureş a anunţat la 112 că a fost sechestrat

Un elev de 10 ani din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, a sunat, miercuri, la 112, reclamând că a fost sechestrat şi a fost victima unui infracţiuni. Poliţiştii au constatat că a fost vorba de un apel fals, iar reprezentanţii familiei şi învăţătoarea au primit amendă.

661 afișări
Imaginea articolului Un elev de 10 ani din Maramureş a anunţat la 112 că a fost sechestrat

Un elev de 10 ani din Maramureş a anunţat la 112 că a fost sechestrat

Potrivit unui comunicat al IPJ Maramureş transmis, miercuri, în timpul căutărilor poliţiştii au concluzionat că este posibil ca apelantul să se afle în incinta unei unităţi de învăţământ sau într-un local public.

„Un băiat a alertat poliţia, prin numărul 112, că a fost sechestrat pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Apelantul striga după ajutor, precizând că cineva îl omoară, apoi a închis telefonul. Poliţiştii au format echipe de căutare şi au demarat activităţile specifice pentru găsirea şi salvarea băiatului, băiatul fiind căutat în mai multe zone de pe raza municipiului. După mai multe încercări de apelare a numărului de telefon de pe care s-a efectuat apelul la 112, nereuşite, din cauză că telefonul părea închis, la un moment dat telefonul a sunat, însă persoana care a răspuns nu a rostit nici un cuvânt. Întrucât se auzea gălăgie, poliţiştii au concluzionat că este posibil ca apelantul să se afle în incinta unei unităţi de învăţământ sau într-un local public”, se arată în comunicat.

Poliţiştii l-au găsit pe băiat la şcoala unde învăţa şi au stabilit că fapta relatată prin apelul de urgenţă nu există.

„Totodată, s-a stabilit că, după ce a efectuat apelul în timpul pauzei, elevul şi-a setat telefonul pe mod avion şi nu a mai putut fi contactat”, au subliniat poliţiştii maramureşeni.

Băiatul, în vârstă de 10 ani, mama acestuia, precum şi învăţătoarea copilului au fost duşi la sediul poliţiei, iar oamenii legii au amendat familia băiatului cu 2.000 de lei şi pe învăţătoare cu 200 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici