Un elev din Slatina a fost găsit mort pe malul râului Olt. Prima ipoteză a anchetatorilor

Un elev din Slatina a fost găsit mort, joi dimineaţa, pe malul râului Olt. Poliţiştii fac verificări pentru a afla cum a murit băiatul de 17 ani, mai ales că geaca acestuia era arsă şi lângă cadavru s-a găsit sursă de foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

778 afișări
Imaginea articolului Un elev din Slatina a fost găsit mort pe malul râului Olt. Prima ipoteză a anchetatorilor

Un elev din Slatina a fost găsit mort pe malul râului Olt. Prima ipoteză a anchetatorilor

Potrivit ISU Olt, pompierii au intervenit joi dimineaţa în zona Podului Olt, unde a fost semnalată o persoană înecată, la aproximativ zece metri de mal.

„Cu ajutorul bărcii pneumatice şi a accesoriilor din dotare persoana a fost adusă la mal. Medicul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a constatat decesul tânărului, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Poliţiştii fac verificări pentru a afla ce s-a întâmplat cu adolescentul, mai ales că geaca acestuia era arsă, iar în apropierea cadavrului a fost găsită şi o sursă de foc.

Băiatul era elev la un liceu din Slatina şi nu fusese dat dispărut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elev,
mort,
râu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici