Un fals angajat al unei companii de gaze naturale a furat 7.000 de lei din casa unei femei de 90 de ani

O femeie în vârstă de 90 de ani din municipiul Suceava a reclamat la Poliţie că i-a fost furată din casă suma de 7.000 de lei de un bărbat care s-a recomandat drept angajat al unei companii de livrare a gazelor naturale.

152 afișări
Imaginea articolului Un fals angajat al unei companii de gaze naturale a furat 7.000 de lei din casa unei femei de 90 de ani

Un fals angajat al unei companii de gaze naturale a furat 7.000 de lei din casa unei femei de 90 de ani (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, femeia în vârstă de 90 de ani a reclamat, sâmbătă, că în cursul zilei de vineri un bărbat, care s-a recomandat a fi angajat la o companie de livrare a gazelor naturale, i-a furat din locuinţă suma de 7.000 de lei.

În acest caz poliţiştii au dispus măsuri pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Totodată, poliţiştii suceveni recomandă cetăţenilor să fie atenţi atunci când sunt abordaţi de persoane care susţin că reprezintă anumite instituţii sau că au anumite calităţi de a reprezenta anumite instituţii.

Poliţiştii arată că în astfel de situaţii trebuie solicitat un act de identitate şi o legitimaţie de serviciu, iar dacă prezenţa unor astfel de persoane ridică suspiciuni, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze 112 şi să sesizeze astfel de cazuri poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici