Un fals medic estetician, depistat în România. Unde activa acesta

  • Un fals medic estetician a realizat intervenţii estetice într-o locaţie din Cluj-Napoca, cu sprijinul unui alt bărbat.
  • Poliţiştii din Cluj au găsit în urma unor percheziţii substanţe utilizate pentru intervenţiile estetice şi consumabile medicale (seringi).
621 afișări
Imaginea articolului Un fals medic estetician, depistat în România. Unde activa acesta

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut o percheziţie, marţi, la o locaţie situată în municipiul Cluj-Napoca, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic şi ar fi efectuat activităţi medicale estetice la respectiva locaţie, fără a deţine atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani.

În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate substanţe utilizate în cadrul intervenţiilor estetice şi consumabile medicale (seringi).

Bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, pentru continuarea cercetărilor.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Cluj şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Sunt continuate cercetările, fiind efectuate totodată activităţi în vederea identificării persoanelor cărora bărbatul le-ar fi realizat intervenţiile medicale, precum şi pentru stabilirea prejudiciilor cauzate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici