Un fenomen meteo o produs imagini apocaliptice în Louisiana: 7 morţi şi 25 răniţi într-un accident cu 158 de vehicule

  • O „super-ceaţă” a fost agravată de incendiul pornit de la unui camion.
  • Flăcările s-a extins rapid la vehiculele din apropiere, rămase blocate.
  • Autostrada şi arterele din apropiere au fost închise circulaţiei şi a fost nevoie de câteva ore pentru a curăţa zona.
1386 afișări
Imaginea articolului Un fenomen meteo o produs imagini apocaliptice în Louisiana: 7 morţi şi 25 răniţi într-un accident cu 158 de vehicule

O „super-ceaţă” (aşa cum au ddescris-o martorii oculari presei locale), în Louisiana, sudul Statelor Unite, a provocat un mega-accident rutier în care au fost implicate 158 de vehicule. Bilanţul este de şapte morţi şi 25 de răniţi.

S-a întâmplat de-a lungul Interstate 55, autostrada care traversează Louisiana, lângă New Orleans, în porţiunea cu două benzi care trece peste Lacul Pontchartrain.

Condiţiile meteo au făcut vizibilitatea extrem de dificilă. În plus, a fost vorba şi despre un incendiu care a izbucnit într-o mlaştină din apropiere. În unele locuri, fumul şi ceaţa erau atât de dese încât era imposibil să se vadă drumul la câţiva metri distanţă.

Când au sosit pompierii, poliţia de stat şi serviciile de urgenţă au găsit în faţa lor scene apocaliptice: maşini distruse de flăcări, altele reduse la fier vechi, SUV-uri ajunse pe capota altor maşini.

Plus şapte cadavre şi zeci de răniţi. Situaţia a fost agravată de incendiul pornit de la camion, care s-a extins rapid la vehiculele din apropiere care au rămas blocate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici