Un fost luptător Wagner a fost reţinut în Suedia, unde a ajuns ca să-şi cumpere ţigări ieftine

Fostul luptător Wagner, care a fugit în Norvegia în ianuarie anul trecut, este reţinut într-un centru de detenţie din Göteborg, Suedia.

5310 afișări
Imaginea articolului Un fost luptător Wagner a fost reţinut în Suedia, unde a ajuns ca să-şi cumpere ţigări ieftine

Fost luptător Wagner reţinut la Göteborg vrea azil în Norvegia

Informaţia a fost furnizată de ziarul suedez Dagens Nyheter. Andrei Medvedev a luptat în Ucraina pentru miliţia privată a lui Prigojin şi, după ce a dezertat, a fugit în Norvegia, trecând pe jos graniţa.

De atunci, bărbatul, un cetăţean rus în vârstă de 26 de ani, aşteaptă o decizie a autorităţilor norvegiene cu privire la cererea sa de azil politic în ţara scandinavă, unde până acum câteva zile se afla în stare de libertate.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, Medvedev a decis să meargă în Suedia vecină şi a luat un autobuz până la Göteborg. Motivul? Să cumpere ţigări ieftine, aşa cum fac mulţi norvegieni.

Potrivit ziarului, bărbatul ar fi pierdut autobuzul de întoarcere şi ar fi decis să meargă pe jos. În acest moment, a fost oprit de o maşină de poliţie suedeză şi dus într-un centru de detenţie al agenţiei suedeze de migraţie.

În calitate de solicitant de azil, nu avea voie să călătorească în afara graniţelor Norvegiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici