Un fulger a lovit un stadion din Franţa. Un antrenor a murit, 13 persoane au fost rănite

  • Un fulger a lovit stadionul Gabriel-Péri din Courrières, Franţa, unde avea loc un antrenament de fotbal.
  • Antrenorul Jordan Denneulin, în vârstă de 31 de ani, a murit.
  • Un bărbat a ajuns la spital acuzând dureri în piept, iar alte 12 persoane au suferit răni minore.
431 afișări
Imaginea articolului Un fulger a lovit un stadion din Franţa. Un antrenor a murit, 13 persoane au fost rănite

Un fulger a lovit un stadion din Franţa. Un antrenor a murit. 13 persoane au fost rănite

Fulgerul a lovit stadionul într-un „episod brutal şi brusc de furtună” care a început joi seara, conform Prefecturii Pas-de-Calais.

Pe lângă decesul antrenorului Jordan Denneulin, în vârstă de 31 de ani, un bărbat care acuza dureri în piept a fost dus la spital, iar alte 12 persoane au fost rănite uşor, suferind arsuri, cefalee sau traumatism la gleznă, conform 20minutes.fr.

Potrivit primarului din Courrières, Christophe Pilch, jucătorii începuseră să se antreneze, profitând de vremea „caldă şi frumoasă”, când „vremea s-a înrăutăţit cu o viteză incredibilă”.

Fotbaliştii au încetat antrenamentul şi au fugit către vestiare, însă ultimii care au ajuns la vestiar au fost loviţi de fulger.

Oamenii au fost aruncaţi la pământ de fulger, potrivit preşedintelui districtului de fotbal Artois, Evelyne Bauduin.

La începutul lunii, un fulger a lovit Turnul Eiffel în timpul nopţii, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi (AICI, detalii despre eveniment).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
stadion,
fulger,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici