Un gorjean căruia i-a construit casă Becali este acuzat că şi-a violat o fiică

Un bărbat din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, care a primit o casă de la Gigi Becali, este acuzat că şi-a violat una dintre fiice. Mama celor 7 copii a plecat de acasă în urmă cu un an, 5 copii sunt internaţi la spital răciţi, iar 2 au fost găsiţi în casa neîncălzită, lăsaţi singuri.

2257 afișări
Imaginea articolului Un gorjean căruia i-a construit casă Becali este acuzat că şi-a violat o fiică

Un gorjean căruia i-a construit casă Becali este acuzat că şi-a violat o fiică

Bărbatul de 43 de ani e acuzat că şi-a violat fiica cea mare. Suspectul, căruia i-a fost amputat un picior din cauza problemelor de sănătate, se află în spital.

Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, declară că poliţiştii din Motru au primit, luni, o sesizare potrivit căreia, anul trecut, bărbatul şi-a violat în repetate rânduri fiica, în vârstă acum de 15 ani.

S-a întocmit dosar penal pentru viol.

De altfel, fata de 15 ani şi alţi trei fraţi ai ei sunt internaţi în spitalul din Târgu-Jiu, cu pneumonii, iar fratele lor de 6 ani a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Timişoara, din cauza unor complicaţii.

Cei de la DGASPC Gorj spun că au cerut, încă din 17 ianuarie, preluarea tuturor copiilor, însă judecătorii nu au fost de acord.

După ce cererea le-a fost respinsă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a anunţat Protecţia Copilului că un copil de 6 ani e internat fără să fie însoţit de părinţi, iar tatăl său e internat într-o altă secţie a spitalului. În urma intervenţiei celor de la Protecţia Copilului, băiatul de 6 ani a fost dus la o clinică universitară din Timişoara, iar evoluţia lui e bună.

Reprezentanţii DGASPC Gorj spun că alţi 4 copii ai bărbatului – fata de 15 ani şi 3 copii de 3,5 şi 8 ani - sunt internaţi în spitalul din Târgu-Jiu, cu pneumonie, după ce au răcit pentru că au fost lăsaţi în frig în casă.

Apoi, o echipă a DGASPC Gorj a mers la locuinţa celor mici, unde a găsit alţi doi copii de 12 şi 14 ani, singuri.

Copiii vor fi preluaţi de DGASPC Gorj.

În 2012, Gigi Becali a mers cu elicopterul în Gorj şi a cumpărat o casă pentru familia cu şapte copii, căreia i-a adus plasmă, maşină de spălat, pahare de cristal. Becali a spus atunci că a văzut cazul la televizor şi că i-a fost teamă că dacă nu face nimic nu va şti ce să spună la Judecata de Apoi. La vremea respectivă, 6 dintre cei 7 copii erau într-un orfelinat din Târgu Cărbuneşti, iar cel de-al şaptelea copil era crescut de părinţi sub cerul liber.

Localnicii spuneau atunci că oricine altcineva din sat ar fi meritat banii, numai soţii Bucur nu, mai ales că, în trecut, ei şi Primăria Văgiuleşti i-au ajutat cu bunuri şi chiar cu o casă pe care au distrus-o, o parte din bunuri fiind vândute pe băutură.

„Aici a greşit că ăştia acum or să se apuce să vândă tot pe băutură. Să veniţi peste câteva zile şi să vedeţi că se alege praful din ce le-a adus Becali aici. Păi nu le-a dat Primăria casă şi au ars parchetul iarna că le-a fost lene să îşi facă rost de lemne din timp?! Îşi făcuseră o groapă în mijlocul camerei şi acolo îşi făceau nevoile! I-am ajutat şi noi cât am putut, dar nu ai cu cine, mai ales după ce ne-am dat seama că ne cam dispar lucruri de prin gospodărie după ce îi chemam pe ei pe la noi", a spus una dintre localnice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gorjean,
viol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici