Un hoţ „neşcolit”. A intrat într-o şcoală din Capitală şi a furat din ghiozdanele copiilor

Un bărbat de 29 de ani, care a intrat într-o şcoală din sectorul 5 al Capitalei, de unde ar fi furat mai multe haine, bani şi un telefon al unui elev, a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost imobilizat de un paznic şi un cadru didactic.

657 afișări
Imaginea articolului Un hoţ „neşcolit”. A intrat într-o şcoală din Capitală şi a furat din ghiozdanele copiilor

Un hoţ „neşcolit”. A intrat într-o şcoală din Capitală şi a furat din ghiozdanele copiilor

Potrivit poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti, tânărul de 29 de ani a fost reţinut, după ce fusese imobilizat de către agentul de pază, cu sprijinul unui cadru didactic.

Bărbatul acuzat de furt avea în rucsac mai multe haine, iar în buzunare, un telefon şi o sumă de bani, despre care nu a putut da explicaţii privind provenienţa.

Poliţiştii au stabilit că tânărul a pătruns joi după-amiaza în incinta şcolii, iar din vestiarul elevilor ar fi sustras mai multe bunuri şi haine, un portofel, un telefon mobil şi suma de 250 lei, iar când a vrut să părăsească şcoala, a fost prins şi imoblizat de către agentul de pază, cu sprijinul unui cadru didactic, care au sunat la 112.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 1.500 lei, a fost recuperat.

Cercetările continuă în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru furt.

 

Taguri:
furt,
şcoală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici