Un ieşean diagnosticat cu virusul West Nile a MURIT la spital

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, diagnosticat cu virusul West Nile, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Bărbatul suferea şi de alte boli.

2073 afișări
Imaginea articolului Un ieşean diagnosticat cu virusul West Nile a MURIT la spital

Un ieşean diagnosticat cu virusul West Nile a MURIT la spital

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul în vârstă de 67 de ani, din judeţul Iaşi, fusese diagnosticat cu virusul West Nile.

”Pacientul respectiv în vârstă de 67 de ani avea boli asociate care i-au afectat starea generală”, a spus managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Potrivit acesteia, în judeţul Iaşi sunt în total şapte persoane diagnosticate cu virusul West Nile, dintre care una se află în stare gravă, dar şi aceasta suferă şi de alte boli.

În spital sunt internate trei persoane, celelalte tratându-se acasă.

În 9 august, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile informa că în sezonul 2018, în perioada 2 mai -8 august s-au înregistrat 23 cazuri de infecţie cu virusul West Nile.

Primul deces s-a înregistrat la Galaţi, la un bărbat de 79 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici