Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de material lemnos pentru construcţii

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, la un depozit de material lemnos pentru construcţii, situat la intrarea în Piteşti, la faţa locului deplasându-se cinci autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor.

98 afișări
Imaginea articolului Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de material lemnos pentru construcţii

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de material lemnos pentru construcţii (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a provocat pagube însemnate unităţii respective, fiind afectată jumătate din clădirea depozitului, construit din lemn pe o structură metalică. De asemenea, incendiul a afectat trei autoturisme, materialul lemnos depozitat şi vegetaţia uscată din apropiere.

"Flăcările au mai mistuit trei autoturisme parcate în depozit, arse în proporţie de 80 - 85 la sută, un Renault 25, o Dacia 1304 şi un BMW, 15 metri cubi de material lemnos, 560 de metri pătraţi din depozit, practic aproximativ jumătate din el, s au degradat şi au ars utilaje de prelucrare a lemnului şi alte materiale combustibile, precum şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de o sută de metri pătraţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenentul Mădălina Epure.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit cinci autospeciale cu apă şi spumă.

"După 30 de minute focul a fost localizat, iar ulterior, timp de o oră, s-a lucrat pentru stingerea focului, intervenţia fiind deosebit de dificilă din cauza vântului puternic", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, lt Mădălina Epure.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari argeşeni au reuşit să lichideze incendiul, primele cercetări indicând că focul ar fi izbucnit de la vegetaţia uscată din vecinătatea depozitului, poliţiştii şi pompierii urmând să stabilească dacă este foc pus cu intenţie sau o neglijenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici