Un inspector şcolar, prezent la întâlnirea cu Monica Anisie şi Costel Alexe, a fost confirmat cu COVID-19

  • Un inspector şcolar din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, cu funcţie de conducere a fost confirmat cu infecţia cu COVID-19, marţi seară.
  • Potrivit reprezentanţilor ISJ Iaşi, persoana a fost prezentă la întâlnirea cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, dar s-au respectat normele de distanţare socială.
  • Toţi angajaţii ISJ Iaşi vor lucra de acasă în perioada următoare.
4144 afișări
Imaginea articolului Un inspector şcolar, prezent la întâlnirea cu Monica Anisie şi Costel Alexe, a fost confirmat cu COVID-19

Monica Anisie şi Costel Alexe FOTO ISJ Iaşi/Facebook

Un inspector şcolar de la Iaşi a fost confirmat marţi seară cu infecţia cu noul coronavirus. Cadrul didactic care are funcţie de conducere în inspectorat a participat luni la întâlnirea cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, ce a avut loc la sediul ISJ Iaşi. Inspectorul nu s-a simţit bine marţi şi a fost testat. 
 
„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid-19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică  (DSP) Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice.", au anunţat reprezentanţiii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă. 
 
FOTO: Monica Anisie şi Costel Alexe FOTO ISJ Iaşi/Facebook 
 
Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi a precizat pentru Mediafax că „în timpul vizitei s-au respectat toate normele, iar pe definiţia de contact pe care o are metodologia DSP-ului  nu se pliază nicicum contactul cu doamna ministru”.
 
Angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, iar relaţiile cu publicul se vor face online. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici