Un instructor auto a cerut 300 de euro de la un candidat ca să intervină pe lângă examinatori

Un instructor auto a fost reţinut de poliţiştii şi procurorii din Dolj după ce ar fi cerut 300 de euro de la un candidat căruia i-a promis că va interveni pe lângă examinatori astfel încât acesta să promoveze examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

131 afișări
Imaginea articolului Un instructor auto a cerut 300 de euro de la un candidat ca să intervină pe lângă examinatori

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în 13 octombrie, în timpul unui curs de conducere desfăşurat în Craiova, instructorul auto a pretins de la un candidat suma de 300 de euro sau echivalentul în lei, promiţându-i că va interveni pe lângă funcţionari publici din cadrul SRPCRPCÎV Dolj, cu atribuţii în examinarea candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere, în scopul obţinerii de către aceasta, a permisului de conducere.

Luni, 16 octombrie, cu ocazia activităţii de prindere în flagrant, organizată de o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, în torpedoul autoturismului cu care inculpatul efectua cursurile de instruire practică a fost găsită suma de 1.500 lei, sumă pe care, la indicaţia inculpatului, candidatul a introdus-o în acest compartiment.

Instructorul, cercetat pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, a fost reţinut pe o durată de 24 ore, iar marţi a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici