Un jandarm ce asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost găsit mort, având plăgi înjunghiate

Un jandarm care asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, având trei plăgi înjunghiate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, jandarmul, care avea în jur de 40 de ani, a fost de serviciu marţi noapte şi a fost găsit decedat de către colegul său care dimineaţă a venit să îl înlocuiască în post.

1730 afișări
Imaginea articolului Un jandarm ce asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost găsit mort, având plăgi înjunghiate

Un jandarm ce asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost găsit mort, având plăgi înjunghiate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, poliţiştii nu se pot pronunţa deocamdată cu privire la împrejurările în care s-a produs decesul, fiind deschisă o anchetă sub coordonarea unui procuror.

Directorul Ambulanţei Sibiu, Ovidiu Luca, a precizat că în jurul orei 6.30 a fost primit un apel la 112 din partea unei persoane, iar echipajul medical care a mers la Consulatul German l-a găsit pe jandarmul din post înconjurat de trei bălţi de sânge.

Ovidiu Luca a spus că bărbatul a fost găsit pe burtă, iar în momentul în care a fost întors, în prezenţa poliţiştilor, s-a constatat că avea două plăgi înjunghiate, fără ca la faţa locului să fie găsită vreo armă albă.

"În jurul jandarmului erau trei bălţi de sânge. Bărbatul avea două plăgi înjunghiate în zona hemitoracelui drept. Hemoragia masivă ne face să credem că a fost atinsă o arteră importantă de sânge sau chiar inima. Echipajul medical care a fost la faţa locului nu a găsit nicio armă albă, ceea ce ne face să credem că nu a fost vorba despre o sinucidere", a declarat Luca.

El a precizat că jandarmul a fost găsit în faţa gheretei de pază a Consulatului German, aflat în centrul oraşului, pe strada Lucian Blaga.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, Alexandru Costea, a spus că nu există niciun fel de informaţii privind cauzele decesului jandarmului şi că în acest caz Poliţia face cercetări sub coordonarea unui procuror criminalist.

El a spus că jandarmul găsit decedat lucrează la Inspectoratul Judeţean Sibiu din anul 2005 şi nu a avut abateri până acum, nefiind cunoscut cu probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici