Un kilogram de cocaină, confiscat de poliţiştii din Călăraşi în urma unor percheziţii

Poliţiştii şi procurorii au confiscat în urma unor percheziţii făcute în Călăraşi şi Bucureşti peste un kilogram de cocaină. Trei bărbaţi au fost reţinuţi.

1859 afișări
Imaginea articolului Un kilogram de cocaină, confiscat de poliţiştii din Călăraşi în urma unor percheziţii

Un kilogram de cocaină, confiscat de poliţiştii din Călăraşi în urma unor percheziţii

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu procurorii DIICOT Călăraşi, au făcut 19 percheziţii, în Călăraşi şi Bucureşti, la persoane bănuite de punerea la dispoziţie a unui local, a unei locuinţe sau a oricărui alt loc amenajat pentru consumul ilicit de droguri şi trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2022, în locuinţa unui bărbat din Călăraşi s-ar fi comercializat şi consumat droguri de mare risc.

De asemenea, împreună cu alte două persoane bănuite, acesta ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină unor persoane din judeţul Călăraşi şi din Bucureşti, cu sume cuprinse între 400 – 500 de lei doza.

În urma percheziţiilor, au fost confiscate 1.058,98 de grame de cocaină şi două doze, un grinder, 131.550 de lei, 5.805 euro, două cântare electrice de precizie, mai multe obiecte utilizate la porţionarea şi consumul drogurilor.

16 persoane au fost duse la sediul DIICOT Călăraşi pentru audieri, iar ulterior trei bărbaţi, cu vârste cuprinse 26 şi 47 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Vineri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă a celor trei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici