Un lanţ de supermaketuri din ţară anunţă un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată de angajaţi, în perioada de criză

  • Un lanţ de supermaketuri anunţă bonusuri pentru angajaţii care sunt expuşi zilnic virusului
  • Mega Image oferă angajaţilor un spor de 25% pentru fiecare zi de muncă
  • Orele suplimentare sunt remunerate
6309 afișări
Imaginea articolului Un lanţ de supermaketuri din ţară anunţă un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată de angajaţi, în perioada de criză

Un lanţ de supermaketuri din ţară anunţă un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată de angajaţi, în perioada de criză

În contextul extinderii pandemiei COVID-19, un lanţ de supermaketuri din România anunţă că va acorda angaţilor din magazine şi depozite un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrată în această perioadă, începând cu 9 martie, întrucat aceştia sunt zilnic expuşi în faşa virusului.

Astfel, Mega Image acordă un spor de 25% pe fiecare zi lucrată în perioada 9-31 martie, pentru angajaţii din magazine şi depozite.

De asemenea, orele suplimentare efectuate se vor plăti în continuare conform regulilor interne deja existente.

Pentru a susţine angajaţii care au copii, în perioada declarată de situaţie de urgenţă, Mega Image a acordat concedii pentru supravegherea copiilor, în conformitate cu noile prevederile legale anunţate în perioada de urgenţă.

Mai mult, angajaţilor care au vârsta de peste 65, compania le oferă zile libere, care vor fi remunerate cu salariul de bază aferent fiecărui angajat, urmând ca perioada să fie modificată în funcţie de schimbările intervenite la nivel naţional.

Acţiunile de recompensare se aplică specific pe categorii de angajaţi, de la sediul central, din depozite şi din magazinele Mega Image, astfel, peste 12.000 vor beneficia de aceste măsuri.

Retailerul are aproape 800 de magazine deschise în România, dintre care 92 au fost deschise anul trecut. Pentru anul acesta, Mega Image are bugetate 95 de unităţi noi, dintre care 46 de supermarketuri Mega Image şi 49 de magazine de proximitate Shop&Go, spuneau reprezentanţii, în februarie, pentru ZF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici