Un lider PSD face psihanaliza refuzului de către Iohannis a Olguţei Vasilescu: Este între caligynefobie şi ginofobie

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguţa Vasilescu în funcţia de ministru al Dezvoltării poate fi interpretat ca o frică a acestuia faţă de femeile frumoase şi puternice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3818 afișări
Imaginea articolului Un lider PSD face psihanaliza refuzului de către Iohannis a Olguţei Vasilescu: Este între caligynefobie şi ginofobie

Un lider PSD face psihanaliza refuzului de către Iohannis a Olguţei Vasilescu: Este între caligynefobie şi ginofobie

Horia Nasra a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că şeful statului este dispus să facă orice pentru a împiedica Executivul să îşi realizeze programul de guvernare.

"Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică şi este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-şi realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune beţe-n roate. Cazul Lia Olguţa Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu.

Pe de altă parte consecvenţa iraţională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată şi printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica faţă de femeile frumoase – n.r.) şi ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase şi puternice", a spus Nasra.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge numirea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară. Şeful statului solicită o altă propunere pentru vicepremier şi Dezvoltare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici