VIDEO  Un martor ocular a filmat momentul în care rechinul l-a devorat pe cetăţeanul rus în Hurghada

Un rechin a mutilat un băiat rus de 23 de ani în Marea Roşie, presa egipteană şi cea rusă au relatat acest lucru.

6817 afișări
Imaginea articolului Un martor ocular a filmat momentul în care rechinul l-a devorat pe cetăţeanul rus în Hurghada

Un martor ocular a filmat momentul în care un rechin l-a devorat pe cetăţeanul rus în Hurghada

„Un atac de rechin în staţiunea Hurghada a avut ca rezultat moartea unui cetăţean străin”, au declarat surse de sănătate pentru publicaţia egipteană Al Masry al Youm. Imaginile atacului au apărut pe reţelele de socializare.

Aceleaşi surse au adăugat că una dintre bărci nu a reuşit să-l salveze pe tânărul care „a strigat după ajutor în timpul atacului de rechin, înainte ca acesta să fie devorat”.

Victima a fost identificată drept Vladimir Popov, în vârstă de 23 de ani, potrivit agenţiei de presă ruse Tass. Consulul general rus în Egipt, Viktor Voropaev, a confirmat decesul cetăţeanului rus în apele de lângă Hurghada, o destinaţie de vacanţă familiară românilor, şi a spus că este rezident permanent în Egipt, iar nu turist.

„Rusul a murit într-un atac de rechin”, a spus consulul general, potrivit lui Tass, avertizând cetăţenii să fie atenţi la pericolele din mare.

În iulie anul trecut, autorităţile egiptene au confirmat moartea a două femei, în urma unui atac de rechini în staţiunea Sahl Hashesh, la Marea Roşie, în timp ce făceau snorkeling.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici