Un medic din Camerun, primul specialist în videocolposcopie şi ultrasonografie din Târgu Bujor

Un medic din Camerun, care a studiat la Facultatea de Medicină din Bucureşti, este primul specialist în videocolposcopie şi ultrasonografie obstetrică din istoria Spitalului din Târgu Bujor, judeţul Galaţi.

919 afișări
Imaginea articolului Un medic din Camerun, primul specialist în videocolposcopie şi ultrasonografie din Târgu Bujor

Sursa foto: Facebook Costel Fotea

O veste foarte bună pentru Spitalul din Târgu Bujor, care se confruntă încă cu un deficit de medici, este că are primul medic specialist în videocolposcopie şi ultrasonografie.

Noul medic a făcut rezidenţiatul la spitale din Bucureşti şi a luat examenul de specialitate cu o notă foarte bună, spune Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

„Vorbeşte foarte bine limba română şi este deja încântat de condiţiile găsite la Spitalul Orăşenesc din Târgu Bujor, acolo unde secţia de obstetrică-ginecologie este dotată cu tot ceea ce este nevoie, inclusiv două ecografe de ultimă generaţie şi un videocolposcop ultraperformant. Mai mult, secţia se va muta în curând într-un spaţiu nou, modernizat complet în cadrul amplelor investiţii derulate de Consiliul Judeţean la acest spital. De asemenea, sosirea noului medic înseamnă investigaţii medicale noi pentru pacienţi şi drumuri mai puţine la spitalele din municipiul Galaţi”, arată Fotea.

Anual, în cadrul secţiei de obstetrică–ginecologie sunt îngrijite peste 600 de paciente.

Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor asigură serviciile medicale pentru aproximativ 60.000 de oameni din centrul judeţului Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
medic,
camerun,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici