Un membru al clanului Duduianu, acuzat că a lovit un om cu sabia în cap, lăsat liber de instanţă

Unul dintre membrii clanului Duduianu, acuzat că a lovit o persoană cu sabia în cap, va fi cercetat în libertate, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a agresorului.

516 afișări
Imaginea articolului Un membru al clanului Duduianu, acuzat că a lovit un om cu sabia în cap, lăsat liber de instanţă

Un membru al clanului Duduianu, acuzat că a lovit un om cu sabia în cap, lăsat liber de instanţă (Imagine: Liviu Maftei /Mediafax Foto)

Anchetatorii îl cercetează pe Florin Duduianu pentru lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru portul fără drept în loc public şi în împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor a cuţitului, a pumnalului ori a altor asemenea obiecte.

Florin Duduianu este cercetat pentru că, în noaptea de 4 spre 5 iunie, în timp ce se afla în faţa unui club de noapte situat pe Bulevardul Magheru, a atacat o persoană, pe care a lovit-o în cap cu o sabie cu lamă de 30 de centrimetri. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a fost operată, au arătat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Prin fapta sa, agresorul a creat "o puternică stare de pericol public şi agitaţie generală în mijlocul Bulevardului Magheru, situat în centrul Bucureştiului", potrivit anchetatorilor.

Duduianu a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Sectorului 1 cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a decis însă cercetarea în libertate a lui Florin Duduianu.

Acesta nu are voie să plece din ţară, măsura fiind aplicabilă între 6 iunie şi 7 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici