Un mort şi cinci răniţi într-un accident în Sălaj

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit, sâmbătă, iar alte cinci persoane au ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sălaj, în urma unui accident produs pe DN 1H, în apropierea oraşului Şimleu Silvaniei.

148 afișări
Imaginea articolului Un mort şi cinci răniţi într-un accident în Sălaj

Un mort şi cinci răniţi într-un accident în Sălaj (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sălaj, Nadia Şerban, a declarat, sâmbătă, că accidentul s-a petrecut pe DN 1H, în apropierea oraşului Şimleu Silvaniei, unde un autoturism Dacia a fost lovit de un altul, Volskwagen Passat, care a intrat în depăşire pe linie continuă.

"Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care era şoferul Daciei, şi-a pierdut viaţa, alţi trei pasageri ai Daciei şi cele două persoane din a doua maşină fiind transportaţi de ambulanţe la Spitalul Judeţean", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Potrivit sursei citate, pentru scoaterea răniţilor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj.

În acest caz au fot deschise cercetări de către IPJ Sălaj, pentru stabilirea cauzelor exacte şi a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici