Un mort şi doi răniţi în urma unui carambol pe Pasarela Otopeni

O tânără a murit şi doi bărbaţi au ajuns în spital, luni, după ce un şofer a piedut controlul volanului pe Pasarela Otopeni, a trecut peste scuarul din beton ce separă sensurile de mers, intrând pe contrasens unde s-a tamponat frontal cu un Fiat, care a fost proiectat într-o Skoda.

551 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi în urma unui carambol pe Pasarela Otopeni

Un mort şi doi răniţi în urma unui carambol pe Pasarela Otopeni

Poliţia Capitalei informează că luni, în jurul orei 12.32, prahoveanul Ilie B. (26 de ani), a condus un autoturism marca Audi A8, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti dinspre comuna Otopeni către strada Aerogării.

Când a ajuns în apropierea coborârii de pe Pasarela Otopeni nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind ud, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a trecut peste scuarul din beton ce separă sensurile de mers, intrând pe contrasens unde s-a tamponat frontal cu un autoturism marca Fiat Doblo, condus de Gheorghe G. (52 de ani) din Bucureşti, care la rândul său a fost tamponat în spate de un autoturism marca Skoda, condus de braşoveanul Lorand S. (33 de ani).

Din accident a rezultat decesul ocupantei locului dreapta faţă din autoturismul marca Audi A8, Ana-Maria D, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Prahova, care a decedat la camera de gardă a spitalului, rănirea gravă a conducătorilor auto Ilie B şi Gheorghe G., care au rămas internaţi în spital.

Conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În momentul producerii accidentului ei nu purtau centura de siguranţă.

Traficul rutier a fost oprit, reluându-se după aproximativ două ore.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Serviciului Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici