Un mort şi şapte răniţi într-un accident în care a fost implicat un microbuz şcolar, la Iaşi

O educatoare a murit, iar alte şapte cadre didactice au fost rănite, în urma unui accident petrecut, marţi dimineaţă, în localitatea ieşeană Horpaz, după ce microbuzul şcolar în care se aflau s-a ciocnit cu o autoutilitară, la faţa locului aflându-se mai multe ambulanţe SMURD.

742 afișări
Imaginea articolului Un mort şi şapte răniţi într-un accident în care a fost implicat un microbuz şcolar, la Iaşi

Un mort şi şapte răniţi într-un accident în care a fost implicat un microbuz şcolar, la Iaşi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În microbuzul şcolar se aflau cadre didactice care mergeau spre o unitate de învăţământ din Iaşi, iar primele cercetări ale Poliţiei arată că accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului nu a acordat prioritate unei autoutilitare, într-un sens giratoriu, cele două maşini ciocnindu-se frontal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Spiridon, în urma accidentului o educatoare în vârstă de 34 de ani şi-a pierdut viaţa.

De asemenea, alte şapte persoane, cadre didactice, au fost rănite.

La faţa locului au ajuns trei echipaje SMURD şi unul de descarcerare, victimele fiind transportate la mai multe spitale din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici