Un mort şi trei răniţi după un accident în judeţul Bistriţa-Năsăud

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, după ce o maşină a intrat, vineri dimineaţa, într-un cap de pod, pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

938 afișări
Imaginea articolului Un mort şi trei răniţi după un accident în judeţul Bistriţa-Năsăud

Un mort şi trei răniţi după un accident în judeţul Bistriţa-Năsăud

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, accidentul a avut loc pe DN 17, în localitatea Uriu, unde o maşină a intrat într-un cap de pod.

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma impactului.

„Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care una încarcerată cu leziuni incompatibile cu viaţa, trei conştiente şi cooperante care sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Aceştia au intervenit la locul accidentului cu un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean, un echipaj SAJ Beclean şi un echipaj cu medic de la SAJ Dej.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici