Un mort şi un rănit, într-un accident pe DN2, la ieşirea din Afumaţi

O persoană a murit şi una a fost rănită într-un accident în care au fost implicate trei maşini, petrecut marţi dimineaţa, pe DN2, la ieşirea din localitatea Afumaţi.

156 afișări
Imaginea articolului Un mort şi un rănit, într-un accident pe DN2, la ieşirea din Afumaţi

Două persoane rănite grav, într-un accident la ieşirea din Afumaţi

Una dintre persoanele accidentate a decedat la Spitalul Floreasca, unde medicii au încercat resuscitarea, iar cealaltă victimă a accidentului, care a suferit răni mai uşoare, a fost transportată la Spitalul Pantelimon din Capitală.Potrivit poliţiştilor, unul dintre răniţi a fost transportat cu ambulanţa la spital, iar pentru altul, în stare mai gravă, a fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, persoana care a murit, un bărbat de aproape 40 de ani, a fost luată cu un elicopter SMURD de la locul accidentului, dar a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă acesta a murit, la Spitalul Floreasca.

Cealaltă persoană rănită în accident a fost transportată, cu o ambulanţă, la Spitalul Pantelimon.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs în jurul orei 8.30, când un autoturism Logan, care mergea dinspre Bucureşti spre Giurgiu, nu a adaptat viteza într-o curbă, a intrat pe contrasens, a acroşat un Opel care venea din sens opus şi a lovit şi o Dacie papuc, aflată în spatele Opelului.

Bărbatul care a murit la Floreasca era şoferul Daciei, iar cel care a fost transportat la Spitalul Pantelimon conducea Loganul.

Traficul a fost blocat în zonă, pe ambele sensuri, însă s-a reluat în prezent.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici