Un muncitor în comă profundă, iar altul rănit uşor, într-un accident la Mittal Steel Galaţi

Un muncitor a fost internat în comă profundă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, iar un altul a fost rănit uşor, în urma unui accident de muncă petrecut, miercuri noapte, la Mittal Steel Galaţi, după ce o bară metalică a căzut peste cei doi angajaţi.

24 afișări
Imaginea articolului Un muncitor în comă profundă, iar altul rănit uşor, într-un accident la Mittal Steel Galaţi

Un muncitor în comă profundă, iar altul rănit uşor, într-un accident la Mittal Steel Galaţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi, Ionel Petrea, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că miercuri noapte, în jurul orei 23.20, doi angajaţi ai Mittal Steel Galaţi, care efectuau lucrări de reparaţii la furnalul 3, au fost victimele unui accident de muncă.

Potrivit sursei citate, o bară metalică a căzut de la o înălţime de câţiva metri şi i-a surprins pe Ştefan Popa, de 38 de ani, şi pe Constantin Angheluţă, de 39 de ani, primul fiind dus în comă profundă la Spitalul de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei din Galaţi, iar cel de-al doilea a fost rănit uşor, la ora transmiterii acestei ştiri fiind încă în spital, sub supravegherea medicilor.

Inspectorul şef al ITM Galaţi a mai spus că, din primele date, a reieşit că accidentul s-a produs pentru că nu au fost respctate normele de protecţia muncii, nefiind luate toate măsurile pentru asigurarea corespunzătoare a frontului de lucru.

Potrivit sursei citate, ITM Galaţi continuă ancheta în acest caz, pentru stablirea exactă a împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul de la muncă de la Mittal Steel Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici