Un nou judeţ anunţă că închide toate şcolile

Autorităţile gălăţene au stabilit că luni, toate şcolile din judeţul Galaţi vor fi închise din cauza viscolului şi zăpezii. O măsura similară a fost luată în judeţul Brăila.

7092 afișări
Imaginea articolului Un nou judeţ anunţă că închide toate şcolile

Un nou judeţ anunţă că închide toate şcolile

„Având în vedere faptul că judeţul Galaţi se află sub avertizare de cod Roşu până la ora 16:00, prefectul judeţului Galaţi, domnul Claudiu – Sorin Gavril, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În cadrul şedinţei CJSU s-a stabilit ca în data de 27 noiembrie 2023 să fie suspendate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţul Galaţi”, a anunţat prefectura Galaţi.

Orele vor fi recuperate în funcţie de cum va stabili Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, a mai comunicat Prefectura gălăţeană.

O măsura similară a fost luată în judeţul Brăila. Şi acolo, luni vor fi închise toate unităţile de învăţământ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici