Video Un nou pacient cu arsuri grave. Un bărbat rănit pe mâini şi faţă, după un incendiu puternic la o ţeavă de gaz în Braşov

O persoană a suferit arsuri grave pe mâini şi faţă, în urma unui incendiu care a izbucnit, sâmbătă, la o ţeavă de gaz, în localitatea Perşani, judeţul Braşov, echipele de pompieri şi de la operatorul de gaz fiind la locul incendiului, victima fiind un muncitor care efectua o lucrare.

650 afișări

Potrivit ISU Braşov, incendiul la ţeava de gaz se manifestă cu flacără, o persoană fiind rănită.

„Au ajuns echipajele la locul intervenţiei, incendiul se manifestă cu flacără puternică, se acţionează pentru protecţia împrejurimilor. La faţa locului a fost găsită şi o victimă, şeful echipei de muncitori care efectua lucrare. Prezintă arsuri la membrele superioare şi la nivelul feţei”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul şi nici ce fel de lucrare era efectuată.

Echipe de pompieri şi de la operatorul de gaz sunt la locul incendiului, care, la ora transmiterii acestei ştiri, se manifestă cu flacără deschisă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici