Un om de afaceri britanic este acuzat că şi-a ucis soţia româncă în carantină, într-o casă de vacanţă din Franţa

  • Un bărbat din Scoţia este acuzat că şi-ar fi ucis soţia, o româncă în vârstă de 40 de ani, în timp ce se aflau în Franţa, unde cei doi îşi sărbătoreau revederea după perioada măsurilor drastice de carantină.
  • Acesta nu recunoaşte că ar fi ucis-o pe româncă, ci spune că femeia a căzut pe scări.
  • Bărbatul riscă până la 30 de ani de închisoare într-un penitenciar din Franţa.
1748 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri britanic este acuzat că şi-a ucis soţia româncă în carantină, într-o casă de vacanţă din Franţa

FOTO: Mădălina Sneddon/cont Facebook

Un bărbat din Scoţia, Craig Sneddon, inginer de profesie, este acuzat că şi-ar fi ucis soţia, o româncă în vârstă de 40 de ani, Mădălina Sneddon, în casa de vacanţă pe care aceştia o închiriaseră în Franţa, conform dailymail.co.uk.
 
Acesta a declarat că a găsit trupul neînsufleţit al femeii la baza scărilor, în casă, când s-a trezit după o noapte în care cei doi băuseră mult.  Bărbatul a declarat că nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat.
 
Craig Sneddon din Kirkcaldy, Scoţia a fost arestat pe 13 iunie. Mădălina, soţia sa, a fost găsită moartă într-un apartament de vacanţă pe care îl închiriaseră în zona Aix-en-Provence, Franţa. Bărbatul a declarat că s-a trezit cu cadavrul soţiei lângă el, după o noapte de beţie. 
 
Acesta a declarat că nu este vinovat de moartea soţiei sale, însă criminaliştii au descoperit că rănile de pe corpul femeii nu sunt rezultate în urma unei potenţiale căzături pe scări. Autorităţile spun că bărbatul a sunat la numărul de urgenţă în seara respectivă, pentru a declara că soţia lui a căzut şi s-a lovit puternic.
 
Cei doi se întâlniseră la apartamentul de vacanţă după câteva săptămâni în care fuseseră departe unul de celălalt din cauza restricţiilor de călătorie impuse de pandemie.  Imediat ce restricţiile s-au ridicat, femeia a mers în Franţa, pentru a-şi vedea soţul.
 
„Cuplul şi-a petrecut prima noapte consumând alcool în mod excesiv. Vecinii celor doi au auzit ţipete şi zgomote puternice”, spun anchetatorii. 
 
„Serviciul de urgenţă a primit un apel noaptea de la un bărbat speriat, care vorbea o franceză stâlcită, şi care anunţa că soţia lui s-a accidentat. Când a ajuns echipajul, acesta era deja moartă”, mai spun autorităţile.  Paramedicii l-au suspectat imediat pe bărbat, iar poliţiştii au încadrat locul ca „scena crimei”. În plus, autopsia femeii decedate arată că rănile pe care le-a suferit nu puteau proveni de la o căzătură pe scări. 
 
Momentan, bărbatul este suspect şi a fost pus sub acuzare. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi petreacă următorii 30 de ani în închisoare. Procurorii francezi au refuzat plata cauţiunii.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici