Un pachet de ţigări l-a costat 1.000 de lei pe un tânăr în a doua zi de Crăciun

Un tânăr de 20 de ani din Miercurea Ciuc, care a ales să ignore carantina, a fost sancţionat cu 1.000 de lei.

1451 afișări
Imaginea articolului Un pachet de ţigări l-a costat 1.000 de lei pe un tânăr în a doua zi de Crăciun

Jandarmii harghiteni nu au găsit acasă, duminică, un bărbat care trebuia să stea în carantină, după ce a intrat în ţară din străinătate.

Jandarmii l-au găsit pe bărbat la un magazin din apropiere, unde mersese să-şi cumpere ţigări.

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor de izolare la domiciliu.

Nu dorim sancţionarea cetăţenilor, ci dorim ca toţi să conştientizeze faptul că sănătatea şi viaţa persoanelor sunt cele mai importante, sens în care nu vom tolera nicio încălcare a legii”, spun jandarmii din Harghita.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici