Un peruan a fost trimis în judecată după ce a fost prins pe Aeroportul Otopeni cu cinci kg de cocaină

Un cetăţean peruan de 37 de ani a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT după ce a fost prins de poliţiştii de frontieră pe Aeroportul Henri Conadă cu 5 kilograme de cocaină în bagajul de mână.

283 afișări
Imaginea articolului Un peruan a fost trimis în judecată după ce a fost prins pe Aeroportul Otopeni cu cinci kg de cocaină

Un peruan a fost trimis în judecată după ce a fost prins pe Aeroportul Otopeni cu cinci kg de cocaină

Potrivit Poliţiei de frontieră, cetăţeanul peruan, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat la PTF Aeroport Internaţional Henri Coandă, în 28 ianuarie 2023, când s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Madrid.

Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit asupra bărbatului şi al bagajelor acestuia, iar în bagajul de mână al bărbatului s-au descoperit cinci pungi, în greutate de un kilogram fiecare, ce conţineau o substanţă vâscoasă de culoare maro.

Au fost informaţi poliţiştii din cadrul SCCO Ilfov, iar în urma analizei efectuate cu aparatura din dotare, substanţa maro închis a reacţionat pozitiv la testul pentru cocaină, sens în care a fost sesizată unitatea de parchet competentă.

Procurorul DIICOT a dispus reţinerea cetăţeanului peruan iar, ulterior, instanţa de judecată a aprobat propunerea de arestare preventivă.

În urma cercetărilor, procurorul de caz a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a cetăţeanului străin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici