Un pescar a murit lovit de un fulger, la Eforie

Un bărbat în vârstă de 52 de ani care ieşise cu barca la pescuit a murit, joi dimineaţă, după ce a fost lovit de un fulger, în timp ce se afla pe mare, în zona Eforie Sud.

473 afișări
Imaginea articolului Un pescar a murit lovit de un fulger, la Eforie

Un pescar a murit lovit de un fulger, la Eforie (Imagine: Andrei Michailov/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, joi dimineaţă bărbatul a plecat cu barca pe mare, la pescuit, împreună cu un prieten, în zona Pescărie din Eforie Sud.

În jurul orei 10.00, din cauza furtunii, cei doi au decis să se întoarcă la mal, dar în apropierea ţărmului barca a fost lovită de un fulger, iar bărbatul de 52 de ani a murit pe loc. Prietenul său a fost aruncat din barcă, însă a scăpat nevătămat.

Victima a fost adusă în cele din urmă la ţărm, iar la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici