Un poliţist din judeţul Olt a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Şeful Postului de Poliţie Oboga, din judeţul Olt, Florea Şerbănoiu, a murit, marţi, după ce s-a electrocutat în timpul unei partide de pescuit, pe râul Olt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3043 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din judeţul Olt a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Un poliţist din judeţul Olt a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a confirmat faptul că evenimentul s-a produs în jurul orei 17.00, pe râul Olt, în zona localităţii Criva.

Şeful Postului de Poliţie Oboga, Florea Şerbănoiu, avea 54 de ani.

„În ziua de 10 iulie, la ora 17.00, Şerbănoiu Florea în vârstă de 54 ani, agent şef principal de poliţie, şef al Postului de Poliţie Oboga, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localităţii Criva, s-a electrocutat. Undiţa a făcut arc electric cu firele de înaltă tensiune, iar la ora 18.05, la Spitalul Slatina, a fost declarat decedat”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Colegii poliţistului au deschis un dosar de cercetare penală, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul în urma căruia Şerbănoiu a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici