Un poliţist din Timişoara, acuzat de limbaj inadecvat şi ameninţări la adresa subordonaţilor, a demisionat

  • Poliţistul care a fost acuzat că vorbeşte urât şi îşi ameninţă subordonaţii, a demisionat.
  • Ofiţerul a renunţat la funcţia de şef al secţiei de Poliţie şi va ocupa o poziţie de execuţie în cadrul IPJ Timiş.
217 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Timişoara, acuzat de limbaj inadecvat şi ameninţări la adresa subordonaţilor, a demisionat

Reprezentanţii IPJ Timiş au anunţat că poliţistul a demisionat din funcţia de şef al secţiei de Poliţie. Conducerea inspectoratului a declanşat o anchetă.

„Ofiţerul de poliţie şi-a dat demisia din funcţia de şef al Sectiei de Poliţie,continuându-şi activitatea pe o funcţie de execuţie din cadrul I.P.J Timiş. Totodată Inspectorul Şef a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern în vederea analizării situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse masuri în consecinţă”, a anunţat IPJ Timiş.

Reprezentanţii sindicatului Europol susţin că fostul şef al secţiei de Poliţie obişnuia să se poarte urât cu subalternii. Potrivit unor capturi de pe grupurile interne de comunicare, şeful vorbeşte urât cu poliţiştii, îi ameninţă şi îi hărţuieşte. Potrivit capturilor, în discuţii sunt folosite numeroase ameninţări precum „te bat de vorbeşti singur pe stradă”, „te încing cu bătaia” şi „porneşte dracului rampele”.

„Ameninţările, hărţuirile şi chiar violenţa sunt nelipsite din comportamentul şi limbajul acestui individ abject, pe numele său Popa Ilie Alin, comisar de poliţie, care este şeful Secţiei 4 Poliţie din Timişoara. Efectiv am rămas consternaţi când am intrat în posesia acestor capturi din grupul de Whatsapp al Secţiei 4 Poliţie şi ne întrebăm, cu groază, în ce mod li se adresează oare în particular poliţiştilor, dacă pe un grup are un asemenea tupeu de golan”, au scris, pe Facebook, sindicaliştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici