Un pompier din Vrancea adăposteşte o familie rămasă fără casă în urma unui incendiu

Un pompier din judeţul Vrancea a decis să adăpostească o familie rămasă fără casă în urma unui incendiu. Decizia a fost luată la finalul misiunii la care a participat pompierul altruist.

114 afișări
Imaginea articolului Un pompier din Vrancea adăposteşte o familie rămasă fără casă în urma unui incendiu

Un pompier din Vrancea adăposteşte o familie rămasă fără casă în urma unui incendiu

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, Carpen Claudiu, şef de gardă de intervenţie şi stingere în cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, a fost trimis în misiune pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Huruieşti din judeţul Bacău.

În ciuda intervenţiei pompierilor, locuinţa a fost distrusă în totalitate. La finalul misiunii, pompierul a aflat că imobilul distrus aparţinea familiei unei colege de grădiniţă a fetei sale. Bărbatul a decis să le ofere sinistraţilor un adăpost.

„La finalizarea misiunii a rămas surprins când a aflat că tocmai ea este cea căreia i-a ars casa. Ştia că Gina, deşi are trei copii, a luat în grijă şi un nepoţel. Neliniştea că, patru copii au rămas fără acoperiş deasupra capului, nu-i dădea pace. Profund impresionat de drama familiei, în drumul spre întoarcere la unitate şi-a sunat soţia şi i-a spus ce s-a întâmplat. Împreună cu aceasta a luat hotărârea să pună la dispoziţie familiei greu încercate de necaz, o locuinţă de-a lor, din Adjudu Vechi, pe care aceştia o folosesc doar în weekend”, au relatat cei de la ISU Vrancea.

Comunitatea s-a mobilizat şi a început o campanie de strângere de fonduri. Până când casa va fi reconstruită, sinistraţii vor folosi casa pompierului vrâncean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pompier,
casă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici