Un presupus criminal de prostituate, prins după 13 ani datorită unui fir de păr găsit pe o cutie de pizza

Rex Heuermann este acuzat de moartea a trei prostituate, dar numărul victimelor ar putea fi mult mai mare.

1779 afișări
Imaginea articolului Un presupus criminal de prostituate, prins după 13 ani datorită unui fir de păr găsit pe o cutie de pizza

Un presupus criminal în serie, prins după 13 ani datorită unui fir de găsit pe o cutie de pizza

Arhitectul în vârstă de 59 de ani a fost arestat, fiind suspectat că este criminalul în serie care a ucis mai multe femei, în urmă cu peste 13 ani, îngropându-le trupurile pe plaja Gilgo din New York.

Bărbatul, Rex Heuerman, a fost pus sub acuzare datorită urmelor de ADN de pe cutia unei pizza pe care o mâncase şi care se potrivesc cu cele găsite pe cel puţin trei dintre victime, potrivit presei americane.

Arestat joi seara, Heuerman a pledat nevinovat, dar judecătorul i-a validat arestarea.

Bărbatul a fost inculpat pentru uciderea a trei prostituate - Melissa Barthelemy, Megan Waterman şi Amber Costello - ale căror cadavre au fost găsite în 2010 în Gilgo Beach şi este, de asemenea, suspectat de moartea uneia patra, Maureen Brainard-Barnes, ale cărei rămăşiţe au fost găsite în apropiere. Cele patru femei, a spus procurorul districtual Ray Tierney, au fost găsite „în poziţii similare, legate în mod similar cu bandă adezivă sau curele, trei dintre ele învelite în pânză”.

Acuzaţiile împotriva lui Heuerman se bazează pe datele de trafic telefonic care îl leagă de victime. Presupusul criminal în serie a comunicat cu victimele sale prin telefoane de unică folosinţă.

Ulterior, anchetatorii au comparat ADN-ul unui fir de păr găsit pe pânza de sac care înfăşura cadavrele cu cel găsit în ianuarie pe o cutie de pizza pe care Heuerman o aruncase în coşul de gunoi din faţa casei sale din Manhattan. Presupusele crime au avut loc în timp ce soţia şi copiii lui Heuermann erau plecaţi din oraş.

Brainard-Barnes dispăruseră în 2007, Barthelemy în 2009, Waterman şi Costello în 2010. Dar crimele ar putea fi şi mai multe. Între 2010 şi 2011, pe plaja Gilgo au fost găsite rămăşiţele a 11 persoane (nouă femei, un bărbat şi un copil mic). Patru dintre cadavre, inclusiv cel al bărbatului şi al copilului, nu au fost încă identificate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici