Un procuror din Teleorman a murit, după ce s-a izbit cu maşina de un tractor

Un procuror din Teleorman a murit, luni seara, după ce maşina în care se afla a lovit un tractor, pe drumul dintre localităţile Putineiu şi Turnu Măgurele.

324 afișări
Imaginea articolului Un procuror din Teleorman a murit, după ce s-a izbit cu maşina de un tractor

Un procuror din Teleorman a murit, după ce s-a izbit cu maşina de un tractor

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc, luni seara, pe drumul dintre localităţile Putineiu şi Turnu Măgurele, iar în urma accidentului au fost rănite două persoane, dintre care una a murit.

Din primele informaţii, este vorba despre un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că maşina în care se afla procurorul şi soţia acestuia a intrat în coliziune cu un tractor plin de baloţi.

Tot din primele date rezultă faptul că pasagerul care a murit se afla pe locul din dreapta al maşinii şi că soţia procurorului a fost transportată la spital, necesitând îngrijiri medicale de urgenţă.

La ora publicării acestei ştiri poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurărileîn care acesta s-a produs.

Taguri:
accident,
deces,
procuror

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici