Un proiectil a fost descoperit în Capitală în timpul unor săpături

Poliţiştii au fost alertaţi de descoperirea făcută în timpul unor săpături pentru reţeaua de canalizare, lucrătorii descoperind un proiectil neexplodat, pe şoseaua Antiaeriană din Capitală.

251 afișări
Imaginea articolului Un proiectil a fost descoperit în Capitală în timpul unor săpături

Un proiectil a fost descoperit în Capitală în timpul unor săpături (Imagine Catalina Filip / Mediafax Foto)

Descoperirea a fost făcută joi seara însă pentru că era întuneric nu s-a putut proceda la ridicarea proiectilului în condiţii de siguranţă.

Poliţiştii de la Secţia 19 au securizat zona iar vineri dimineaţa a fost ridicat de unitatea de pompieri de la Ciolpani.

Proiectilul a fost dus la depozitul din Ciolpani şi urmează să fie transportat la un poligon pentru a fi distrus, au declarat oficiali IGSU pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici