Un remorcher românesc aflat în conservare s-a scufundat parţial pe Braţul Borcea al Dunării

Un remorcher sub pavilion românesc, aflat în conservare, s-a scufundat parţial la kilometrul 97 pe Braţul Borcea al fluviului Dunărea, în urma incidentului neînregistrându-se victime şi nici scurgeri de produse petroliere, navigaţia în zonă nefiind perturbată.

111 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Călăraşi, comisarul Vasile Chiru, remorcherul Plaur, sub pavilion românesc, aflat la cheu, pe malul stâng al Braţului Borcea, s-a scufundat în proporţie de 60 la sută.

"Nava nu avea echipaj la bord şi nu au fost victime. Navigaţia în zonă nu este perturbată, iar din nava scufundată nu sunt scurgeri de produse petroliere sau alte substanţe poluante", a declarat comisar Vasile Chiru.

Proprietarul navei a fost informat despre incident, iar cercetările urmează să fie continuate de către Căpitania Portului Călăraşi pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul fluvial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici