Un român aflat în autoizolare vindea droguri prin gardul locuinţei

  • Un bărbat din judeţul Bihor a traficat droguri în ţară în plină pandemie de coronavirus.
  • El vindea cannabis prin gardul locuinţei sale, pentru că se afla în autoziloare.
  • A fost prins de procurorii DIICOT în timp ce livra 60 pliculeţe de stupefiante.
874 afișări
Imaginea articolului Un român aflat în autoizolare vindea droguri prin gardul locuinţei

Un român aflat în autozilare vindea droguri prin gardul locuinţei

În cursul zilei de joi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, în formă continuată.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 27 martie, inculpatul B.A.I. a intrat în ţară prin P.T.F. Borş, călătorind din Anglia, dată de la care se afla în autoizolare pentru 14 zile, potrivit actelor normative subsecvente decretului 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgenţă la nivel naţional, iar la intrarea în ţară, acesta a adus cu el cannabis, din care, a comercializat o parte, chiar din starea de autoizolare în care se afla”, potrivit DIICOT.

Vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a bărbatului., imediat după ce acesta a vândut 60 pliculeţe cu cannabis (aproximativ 100 de grame), contra sumei de 4.400 de lei, prin gardul locuinţei sale din judeţul Bihor, unde se afla în autoizolare.

Tot vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o percheziţie domiciliară în urma căreia au fost ridicate alte 11 pliculeţe cu cannabis (aproximativ 11 grame),pe care individul voia să le vândă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cannabis,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici